Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 7562183, 6972 867142 Email: info@anagennisivyrona.gr
Ιστορικό
ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΝΑΓΓΕΝΗΣΗΣ ΒΥΡΩΝΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΝΑΓΓΕΝΗΣΗΣ ΒΥΡΩΝΑ

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΝΑΓΓΕΝΗΣΗΣ ΒΥΡΩΝΑ17 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΥΡΩΝA ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΑΝΤΜΠΟΛ (1999-2016)
 ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Γυρίζοντας το χρόνο πίσω πριν από 17 χρόνια φυτέψαμε ένα σπόρο και   ιδρύσαμε την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΥΡΩΝΑ με πολύ αγάπη, έχοντας όλοι μας την ανάγκη να  δημιουργήσουμε έναν κήπο μέσα στον οποίο τα παιδιά μας θα μπορούν να ζουν με ασφάλεια και να μάθουν να παλεύουν, όχι για να καταλάβουν το νόημα, αλλά για να το δημιουργήσουν. Δώσαμε την υπόσχεση ότι κάθε επιλογή μας θα έχει ένα και μοναδικό σκοπό : ένα όνειρο για κάθε παιδί.
 
Όλοι όσοι λατρεύουν την ελευθερία, όσοι προχωρούν με πείσμα όταν ξέρουν να αγωνίζονται, όσοι χαίρονται την κάθε στιγμή, όσοι ξέρουν ότι υπάρχουν κι άλλα πράγματα στον κόσμο μας εκτός από αυτά που φαίνονται, θα μπορούν να περπατούν πάντα ελεύθεροι και δυνατοί.
 
Η ζωή είναι πορεία κυκλική- κύκλοι μικροί μέσα σε μεγαλύτερους. Για να ολοκληρωθεί ο κύκλος πρέπει να βρει το νήμα από την αρχή, πρέπει όμως να ξαναγίνει παιδί. Επιμένουμε αφοσιωμένοι σε αυτό που με τόση αγάπη αποφασίσαμε να κάνουμε από την ίδρυσή μας και διαπιστώνουμε ότι στην πορεία ανακαλύπτουμε συνεχώς, νέους φίλους και συνεργάτες, οι οποίοι συμμερίζονται τις αξίες και τα ιδανικά που διέπουν διαχρονικά το χώρο του αθλητισμού.
 
Η ιστορική ανάγκη για την ύπαρξη του χάντμπολ στο Βύρωνα, μας οδήγησε τότε στην ίδρυση του νέου συλλόγου με τη συμβολική ονομασία «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ», για να μην ξεχνάμε ποτέ από πού ξεκινήσαμε όλοι μας και ποιος είναι ο στόχος μας : Η συνέχεια της δυναμικής παρουσίας του αθλήματος στο Βύρωνα και η προβολή της πόλης μας στο πανελλήνιο.