Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 7562183, 6972 867142 Email: info@anagennisivyrona.gr
Νέα - Εκδηλώσεις
ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ ΧΑΤΖΗΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ ΧΑΤΖΗΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ ΧΑΤΖΗΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ατζηαθανασίου .


ο Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου μας ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας μας με τον Μπάμπη Χατζηαθανασίου 

Μετά τον αγώνα με τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας της 22ας Οκτωβρίου 2016 ο Μπάμπης Χατζηαθανασίου μας ανακοίνωσε την αναγκαιότητα της παραίτησής του από το προπονητικό team του αντρικού τμήματος με την πεποίθηση ότι η αλλαγή προσώπου θα βοηθήσει την ομάδα να βρει τους στόχους της .

Ο λόγος που επικαλέστηκε ότι τον οδήγησε στην απόφαση αυτή είναι ότι δεν κατάφερε στους δύο μήνες όπου είχε την αποκλειστική ευθύνη της προετοιμασίας της ομάδας σε όλα τα επίπεδα να κερδίσει την εμπιστοσύνη των αθλητών .

Η διοίκηση σε πρώτη φάση δεν έκανε δεκτή την παραίτησή του και προσπάθησε να τον μεταπείσει κατά τη διάρκεια όλης της εβδομάδας με το επιχείρημα ότι κάθε καινούργια ερασιτεχνική ομάδα με πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις των αθλητών της, χρειάζεται χρόνο και υπομονή για να μπορέσει να περάσει ο ίδιος τη φιλοσοφία του .

Δυστυχώς όμως επέμεινε στην αρχική του απόφαση κι έτσι την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου ανακοίνωσε στους αθλητές την οριστική του απόφαση μετά το τέλος της προπόνησης .

Στη συνέχεια ευχήθηκε σε όλους μας –διοίκηση και αθλητές- καλή συνέχεια και επιτυχίες στην ομάδα μας και ότι θα παραμείνει κοντά στο σύλλογο μας .

Βρισκόμαστε σε αναζήτηση νέου συνεργάτη και μέχρι τότε την ευθύνη της ομάδας θα αναλάβει η προπονήτρια Κατερίνα Παπαδοπούλου.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Μπάμπη Χατζηαθανασίου για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε και για την προσφορά του στην ομάδα μας !